Syndic

Syndic Escalona

Escalona syndic is actief in regio Blankenberge (kantoor zeedijk) en in regio Groot-Antwerpen (hoofdverblijfplaats Syndicus).

Syndic betekent niet enkel het onderhouden van uw gebouw, het is het beschermen van de toekomstige waarde van uw eigendom. Wij nemen deze taak met de nodige verantwoordelijkheid op. Als syndicus staan wij in voor het volledig beheer van de gemeenschappelijke delen van residenties en garagecomplexen. Wij beheren reeds 65 residenties.

In samenspraak met het bestuur en tijdens de algemene vergaderingen worden goede en vooral duidelijke afspraken gemaakt. Op die manier kunnen gemeenschappelijke kosten worden beperkt en aan de wensen van de mede-eigenaars worden aangepast. Daarnaast zorgen wij ervoor dat genomen beslissingen ook werkelijk worden uitgevoerd en dat de wetgeving op het mede-eigendom, de basisakte en het reglement van mede-eigendom correct worden toegepast.

Wenst u meer informatie of u wenst een vrijblijvende offerte voor het beheer van uw gebouw? Dan bent u altijd welkom in ons kantoor. Daar staan wij u graag te woord! U kunt ons ook contacteren via syndic@escalona.be. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk uw vraag of bezorgen wij u een offerte op maat!

 

Log HIER in voor ons eigenaarsnet.